Palace Promenade Scheveningen

Scheveningen

Scheveningen is een Internationaal bekende badplaats met een kilometers lang strand, in de achtertuin van Den Haag. Vier seizoenen per jaar een heerlijke plek om te vertoeven.

Scheveningen is het decor van vele evenementen zoals het internationale Vuurwerkfestival, de Nieuwjaarsduik en vele andere grote en kleine evenementen. Als Internationaal bekende badplaats is het de favoriete bestemming voor een dagje uitwaaien of weekend aan de kust.

Palace Promenade; een uniek all round shopping, horeca en entertainment centrum
Palace Promenade Scheveningen is dé plek om te winkelen aan het strand! Het overdekte winkelcentrum aan de boulevard biedt zeven dagen per week shoppen, lekker eten en entertainment ineen.
De Palace Promenade heeft voor de winkelende gasten een ruime variatie aan mode speciaalzaken, parfumerieen, sieraden maar ook landelijk bekende bedrijven zoals Etos, Kruidvat en de Hema.
Voor ieder wat wils. Uniek voor een winkelcentrum vindt u hier ook FUN attracties zoals een moderne bowling met 24 banen, GlowGolf, het grootste spiegeldoolhof van Nederland, Hommerson' Casino's en Funland.
Brasserie palace is de locatie om te genieten van een heerlijk drankje en hapje, van tussendoor tot diner, met ruim uitzicht op het strand met de woeste branding en de Pier.
Op de Boulevard van Scheveningen kunt u heerlijk flaneren en ook daar genieten van een uitgebreid aanbod aan horeca. Van Pizzeria tot fameuze ijssalon, voor een eenvoudige snack tussendoor tot een heerlijk diner met verse vis en heerlijke wijnen. Van hip en trendy tot oer Hollands en ouderwets gezellig. Alles is mogelijk aan de kust van Scheveningen.

Nieuwsgierig? Alvast even binnenkijken?
https://goo.gl/TWI65A

Route?
https://goo.gl/f0xUrv

Bezienswaardigheden aan de kust
Ook bij minder mooi weer is het aan het strand goed toeven: de verschillende attracties en musea in de Haagse badplaats zijn een prima alternatief bij regen, ook voor kinderen. De Pier van Scheveningen is de oudste attractie van de badplaats. Na een renovatie weer open voor publiek. Bungee jumpen, een reuzenrad, pannenkoeken eten en een enorme variatie van modernste food trends, een locatie die u niet mag missen.
Muzee Scheveningen vertelt de eeuwenoude geschiedenis van de badplaats, museum Beelden aan Zee heeft een zeer bijzondere collectie moderne kunst en staat landelijk bekend om zijn sculpturen.
SEA LIFE biedt een inkijkje in de betoverende wereld onder en boven water.

VVV-informatiepunt
In de AKO winkel in de Palace Promenade vindt u een VVV-informatiepunt met daar een informatiestand met alle informatie over de uitgaans- en overnachtingsmogelijkheden van Scheveningen en Den Haag.

Overnachten
Scheveningen biedt een keur aan pensions en hotels. Van eenvoudig tot luxueus. Het meest in het oog springend is het Kurhaus, de eeuwenoude blikvanger aan de kust.

Parkeren
Parking Scheveningen Bad aan de Zwolsestraat is de grootste parkeergarage in Scheveningen. Deze parkeergarage is 7 dagen per week 24 uur per dag geopend. Gezien de grote parkeercapaciteit is er in deze parking bijna altijd plek. Wanneer je met de auto doorrijdt naar het achterste gedeelte van de parking (hal A), loop je binnen vijf à tien minuten naar het strand en de Palace Promenade.
bksparking.nl/parking_scheveningen_bad.htm

Parkeerterrein Zwarte Pad ligt tussen het prachtige duinlandschap Meijendel en het Noorderstrand van Scheveningen. Vanaf deze parking sta je met een paar stappen op het strand en bij de Palace Promenade. De onoverdekte parking is de gehele dag geopend, 7 dagen per week. Parkeren op het Zwarte Pad kost 2,60 euro per uur, maar van 1 november tot 1 maart kun je hier gratis parkeren!
bksparking.nl/parking_zwarte_pad.htm

Nieuwsbrief
Facebook