Palace Promenade Scheveningen

Palace Promenade

Palace Promenade Scheveningen is dé plek om te winkelen aan het strand! Het overdekte winkelcentrum aan de boulevard biedt zeven dagen per week shoppen, lekker eten en entertainment ineen. De Palace Promenade heeft voor de winkelende gasten een ruime variatie aan mode speciaalzaken, sieraden maar ook landelijk bekende ketens als Holland & Barrett, Kruidvat en de Hema. Voor ieder wat wils. Uniek voor een winkelcentrum vindt u hier ook FUN attracties zoals een moderne bowling met 24 banen, GlowGolf, het grootste spiegeldoolhof van Nederland, Hommerson' Casino's en Funland.
Brasserie palace is de locatie om te genieten van een heerlijk drankje en hapje, van tussendoor tot diner, met ruim uitzicht op het strand met de woeste branding en de Pier.

Op de Boulevard van Scheveningen kunt u heerlijk flaneren en ook daar genieten van een uitgebreid aanbod aan horeca. Van Pizzeria tot fameuze ijssalon, voor een eenvoudige snack tussendoor tot een heerlijk diner met verse vis en heerlijke wijnen. Van hip en trendy tot oer Hollands en ouderwets gezellig. Alles is mogelijk aan de kust van Scheveningen.

Plattegrond

Klik hieronder voor een plattegrond (PDF):

Adres

Gevers Deynootweg 990-3, 2586 BZ Den Haag
Toon op kaart

Bereikbaarheid

Palace Promenade is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Het winkelcentrum ligt aan verschillende tram- en buslijnen die je vanuit het centrum van Den Haag binnen een kwartiertje naar Scheveningen brengen.

Route?
https://goo.gl/f0xUrv

Bussen 21, 22 en 23 stoppen voor de deur en ook Trams 1 en 9 zijn hier te vinden. Voor haltetijden kijkt u op htm.net

Ook bevinden er zich meerdere parkeergarages op loopafstand van de Palace Promenade, waaronder Interparking parkeergarage Boulevard.

Parkeren

Interparking parkeergarage Boulevard
Parkeren kan in de naastgelegen Interparking parkeergarage Boulevard. Reserveer vooraf online je parkeerplek al vanaf € 12,50,- voor een hele dag met Day Trip Parking.
Reserveer nu!

Park your car in the Interparking Boulevard car park, next to the Palace Promenade. Book your parking space in advance from € 12,50,- for the entire with Day Trip Parking.
Book now!

Sie können kostengünstig im Parkhaus Boulevard parken. Reservieren Sie online einen Parkplatz und parken den ganzen Tag ab nur € 12,50,- mit Day Trip Parking.
Reservier jetzt!

E-mail

info@palacepromenade.nl

Nieuwsbrief
Facebook