Palace Promenade Scheveningen

VR-Sinterklaashuis

SINTERKLAASGEKTE IN DE PALACE PROMENADE!

PRIMEUR! Het eerste VR-Sinterklaashuis van Nederland komt naar de Palace Promenade. De officiële opening van dit virtuele Sinterklaashuis vindt plaats op woensdag 13 november om 13.00 uur. Het huis zal tot en met donderdag 5 december te bewonderen zijn.

Betreed het Sinterklaashuis en los ‘het mysterie van de vermiste pagina’s uit het boek van Sinterklaas’ op. Uit het Grote Boek zijn namelijk een aantal bladzijden verdwenen, aan jou de taak de vijf vermiste pagina’s terug te vinden! Door de VR-bril op te zetten, stap je een magische, virtuele Sinterklaaswereld binnen en doorloop je een aantal kamers van het Sinterklaashuis. Hier kom je robotpieten tegen en worden je eigen pietenskills op de proef gesteld!

Heb je alle pagina’s terug kunnen vinden? Dan word je aan het einde van de ervaring gekroond tot echte hulppiet. Met een officieel pietendiploma en een lekkernij sluiten we deze fantastische ervaring af. Het VR-Sinterklaashuis bestaat uit 5 verschillende ervaringen. Durf jij het aan binnen een kijkje te nemen?

De pieten ontvangen je graag op de onderstaande openingstijden:

Woensdag en vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur
Zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur

Je kunt het VR-Sinterklaashuis bezoeken van 13 november t/m 5 december. Entree vanaf 6 jaar en enkel onder begeleiding van een volwassene. De kosten zijn € 5,- p.p..Nieuwsbrief
Facebook